Svatba Jižní Čechy

Zpět na blog
Svatba Jižní Čechy

Svatební místa v Jižních Čechách, o kterých možná nevíte

27. 1. 2019 17:32

Hluboká nad Vltavou a Český Krumlov nejsou jediná místa pro pohádkovou svatbu. Jsou i jiná místa, která se Vám pokusím přiblížit. Místa, kde se svatební video stane památkou na celý život. Nejraději mám svatby v přírodě, takže se zde dozvíte hlavně o místech, kde při svatební hostině slyšíte štěbetat ptáky a v noci koukáte na hvězdy. Berte to jako inspiraci, možná objevíte lokality na svatbu, o kterých zatím nemám ani potuchy. Budu rád, když mi o nich napíšete.

Svatba v soukromí na statku v Novohradských horách

Jakmile sjedete z hlavní silnice a přibližujete se ke statku, začne na Vás působit síla staré krajiny. Jednoduše tu dýchá pocit pohody, což se pro dobrý průběh svatby velice hodí.

Statek prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Najdete tu několik pokojů k ubytování a hlavně prostornou stodolu pro svatební hostinu. Takže je místo vhodné i pokud zrovna prší. 

Informace k ubytování najdete zde : Matějovec 38

V roce 2016 jsem tu byl na svatbě, ze kterého vzniklo svatební video Janči a Honzíka.

Toužíte po exotické svatbě a nechcete za hranice Jižních Čech?

Dostal jsem informaci, že dnešní svatba bude na pláži u Lipna. Zvědavost byla na maximum! Zastavil jsem před Windy Pointem a koukal jak blázen. Mírně foukalo, takže se dělaly drobné vlny na hladině Lipna. Písčitá pláž, posezení pod stolky, které kryjí palmové listy. Vedro, které o sobě už ráno dávalo vědět. Dokonalá imitace exotiky hned u Lipenské přehrady. ;)

Svatba na samotě v CHKO, a přesto kousek od Třeboně v Jižních Čechách

Projedete Třeboní a dáte se směrem na Majdalenu. Projedete lesem a najedno se ocitnete na pasece, kde najdete jedinou stavbu široko daleko : Ubytování U Janů. Žlutý statek obklopený hustými lesy v blízkosti soustavy rybníků. Vše na jednom místě, krásná příroda, místo kam se schovat a prostory pro občerstvení a pro mladé i ubytování. ;) 

Tady je ukázka svatebního videa z Jižních Čech. ;)

Přihlášení uživatele